Programma
BASSY PRESS PIC mb

Marc E. Bassy

Marc E. Bassy

vrijdag 16 juni 2023

vrijdag 16 juni 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Marc E. Bassy op 16 juni 2023 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma's is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Marc E. Bassy heeft zijn eigen kracht als artiest gevonden. Als je terugkijkt naar eerdere projecten zoals de ‘Groovy People’ uit 2016 en het album ‘Gossip Columns’ uit 2017, dan heeft de in San Francisco geboren singer-songwriter het meesterlijk voor elkaar om hartverscheurende nummers te creëren voor het grote publiek. Tegenwoordig brengt hij krachtigere noten in zijn muziek en is hij de oprichter van zijn eigen onafhankelijke platenlabel, New Gold Medal Records.

De singer-songwriter kwam in de jaren 2000 op met de groep 2AM Club. Solo geniet hij sinds 2017 van succes met de albums ‘Gossip Columns’ uit 2017 en ‘PMD’ uit 2019. Het eerste project bevat de platinahit ‘You & Me’ met een bijdrage van G-Eazy. Sindsdien heeft hij zijn solodiscografie uitgebreid met de projecten ‘Little Men’ uit 2021 en ‘East Hollywood 2’ uit 2022.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Marc E. Bassy
Marc E. Bassy

Marc E. Bassy

Love Her Too

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Marc E. Bassy op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma