Programma
Per 2

maNga

maNga

zaterdag 11 januari 2020

zaterdag 11 januari 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

maNga live in Paradiso Noord
Europe Tour 

De Turkse alternatieve rockband 'maNga' met zanger Ferman Akgül staat op 11 januari 2020 in Paradiso Noord. De naam ´maNga´ refereert naar de Japanse grafische tekenstijl waar ze een link mee hebben. 

De band maNga omarmd verschillende muzikale genres van rap, hiphop en elektronische muziek met een mix van traditionele Turkse en Westerse rockmuziek. In 2009 won de groep een MTV EMA award en traden datzelfde jaar op met Limp Bizkit en Queensryche op The Balkans Festival in Bulgarije.

In 2010 maakt de groep veel furore tijdens hun deelname aan het Eurovisie Song Festival en eindigden op de tweede plaats. Na hun deelname aan het Eurovisie Song Festival werden ze bekend op het internationale podium en wisten ze de aandacht te trekken van bekende internationale media zoals ‘Billboard’, ‘The Huffington Post’ en ‘MTV Europe’.

Dit programma is in samenwerking met Paradiso en Mystiek Productions

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • maNga
Mangathumbnail

maNga - We Could Be The Same - Eurovisie Song Festival 2010

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma