Programma
Maluku Amsterdam banner

Maluku Amsterdam presenteert: Adzalku

Maluku Amsterdam presenteert: Adzalku

dinsdag 22 maart 2022

dinsdag 22 maart 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:15, Zaal sluit: 23:00, Hoofdprogramma: 19:45

Dit is het verplaatste programma van 7 december 2021. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

----------------------------------

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

 • Programma half zittend, half staand

Adzalku is het vervolg op het livestreamprogramma '70 jaar Molukkers in Nederland', een Amsterdams verhaal, dat in april vorig jaar plaatsvond in Paradiso.

Tijdens Adzalku staat het leven van de jonge generatie Molukkers in Amsterdam centraal. Waar komen zij vandaan? Wat hebben zij van huis uit meegekregen over de Molukse cultuur? Voelen zij zich Moluks, Amsterdams of allebei? Wat betekent dat eigenlijk? En op welke manier heeft de superdiversiteit in Amsterdam invloed op het dekoloniale denken van deze generatie?

We gaan in gesprek met jonge Molukse Amsterdammers met verschillende achtergronden die vanuit een persoonlijk perspectief en ervaringen hun verhaal met elkaar en het publiek delen.
De gesprekken worden afgewisseld met muziek en spoken word en er is een expositie te zien met het werk van Molukse creatieve talenten.

Adzalku is een samenwerking met Nusantara Amsterdam en Paradiso.

Aan dit programma werken mee:
Rocky Hehakaija - host
Jeftha Pattikawa - host
Chaka Laisina & Martha Likumahua - muziek
Djé-rimo - spoken word
Eko Saputra Pocerato - spoken word

Expo:
Snars - art
Eljoenai Laisina - art
Manoah Salampessy - fotografie

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  Hqdefault 220223 115819

  70 Jaar Molukkers

  Livestream vanuit Paradiso

  Route naar Tolhuistuin

  Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

  Paradiso Programme

  Programma