Programma
Mai Tai 11dec nieuw

Mai Tai - 35 Years of History

Mai Tai - 35 Years of History

vrijdag 10 juni 2022

vrijdag 10 juni 2022

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 10 december 2020 en 11 december 2021. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Op 10 juni komt de originele Mai Tai-formatie weer bij elkaar in Paradiso. Samen met vrienden en collega’s geeft de hitformatie uit de jaren 80 een éénmalig jubileumconcert. In 1989 jaar trad Mai Tai voor het laatst op met de originele leden bestaande uit Harriette Weels, Caroline de Windt en Mildred Douglas. In 1985 scoorde Mai Tai haar eerste wereldhit met ‘History’. 

De show staat in het teken van de vele songs die Mai Tai vanaf het begin van haar carrière tot aan de dag van vandaag heeft uitgebracht. Mai Tai nodigt deze avond ook vrienden en collega’s uit met wie zij de liefde voor muziek delen en waarmee zij hebben samengewerkt. 

Verwacht swingende 80’s hits als 'Female Intuition', 'Body and Soul' en 'Turn Your Love Around', maar ook tijdloze songs als 'Am I Losing You Forever' en 'Fight Fire with Fire'. De live band staat onder leiding van Alvin Lewis. Speciaal voor deze gelegenheid is Mildred Douglas voor het eerst sinds 1989 weer te zien en te horen bij Mai Tai om het publiek te trakteren op een reis door de tijd.

Mai Tai bestaat tegenwoordig uit de originele zangeressen Harriette Weels en Caroline de Windt en wordt bijgestaan door Rowena Oemar, Nancy Zeefuik en Ronda Rensch. Jaar in jaar uit, in binnen- en buitenland, geregeld op tour. Harriette Weels over de show: “35 jaar geleden wisten we niet wat ons overkwam toen History plotseling een hit werd en Mai Tai ineens op de kaart stond. 3 jonge meisjes, zoveel meegemaakt en met enorm veel liefde voor muziek. We kijken er ontzettend naar uit om samen met vrienden en collega’s deze muzikale herinneringen weer op te halen!”

Line-up

Grote Zaal

  • Mai Tai
Hqdefault 200602 125139

Mai Tai - History

Paradiso Programme

Programma