Programma
MAHALIA 2023 PRESS SHOT mb

MAHALIA - IN REAL LIFE + No Guidnce

MAHALIA - IN REAL LIFE + No Guidnce

Wednesday 1 November 2023

Wednesday 1 November 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Mahalia is een alt-r&b/soul singer-songwriter die Erykah Badu en Lauryn Hill tot haar grootste invloeden rekent.

Opgegroeid in een getalenteerde familie, was Mahalia altijd voorbestemd om haar stempel te drukken op de muziekwereld. Getekend bij Asylum Records op de jonge leeftijd van dertien jaar, werden haar talenten aangescherpt en ondersteund door haar ouders, die beiden een muzikale achtergrond hebben.

Onder het label bracht ze onder andere 'Diary of Me' en 'Love and Compromise' uit. Ook heeft ze een aantal EP's uitgebracht, waaronder 'Isolation Tapes' in 2020 en 'Letter to Ur Ex' van 2022.

Met hits zoals ‘Simmer’, ‘I Wish I Missed My Ex’, en ‘Sober’ is Mahalia een vaste waarde geworden in de muziek. Dit jaar brengt ze haar alweer haar derde album ‘In Real Life’ uit. Ter ere hiervan maakt ze een stop bij Paradiso.

Support: No Guidnce

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Mahalia

  Mahalia

  Sober

  Mahalia Topnummers

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma