Programma
Paradiso

Magneetkids Go Paradiso

Magneetkids Go Paradiso

zondag 14 april 2013

zondag 14 april 2013

Muziek, workshops, shows & activiteiten voor kids van 6 – 60!

Magneet Festival tovert zondagmiddag 14 april Paradiso om tot Amsterdams leukste kinderparadijs. Na het succes van Magneet Kids op de zondagmiddagen tijdens het festival, is op zondag 14 april Paradiso de beurt aan Magneet Kids Go Paradiso. Er is vermaak in de kelder en in de grote zaal, maar ook de buhne is toegankelijk. Kinderen die willen zingen of dansen, zijn van harte uitgenodigd op het podium.

Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn kinderen de koning en is Paradiso omgebouwd tot hun domein. Artificial Happiness begeleidt de koningskinderen al spelend de poptempel in. De Feesttantes serveren lekkere hapjes en zorgen voor vrolijke geschminkte gezichtjes. De Liedjestovenaar zingt en speelt met de allerkleintjes de première van hun nieuwe muzikale theatervoorstelling.

Voor de allerkleintjes is er in de kelder een voorleespodium gebouwd. Kinderboekschrijfster Sanne Bakker leest daar voor uit eigen werk. Optreden op het Magneetpodium kan door de kinderen zelf. Wat een eer om zo jong al Paradiso plat te mogen spelen, menig artiest kan daar alleen maar van dromen. Een liedje zingen, een dansje doen, alleen of met een hele groep, alles mag. De draaitafels staan ook open, wie zijn eigen muziek meeneemt, mag dit opzetten.

Buiten is er spanning en sensatie bij de ballonnenwedstrijd, wiens ballon zal het verst komen? Mooizooi laat kinderen de mooiste dingen knutselen met spullen dat bedrijven eigenlijk weg wilde gooien. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen meedoen aan de workshops van Youth Food Movement, bekend van Food Film Festival. Meer informatie hierover wordt de komende tijd gecommuniceerd via http://www.facebook.com/events/506792272718291/?fref=ts.


Paradiso Programme

Programma