Programma
Mae Muller Paradiso

Mae Muller

Mae Muller

dinsdag 1 november 2022

dinsdag 1 november 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Mae Muller in Paradiso is helaas geannuleerd. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

De slechts 23-jarige singer-songwriter Mae Muller uit Engeland maakt soulvolle popsongs, geïnspireerd door artiesten als JoJo, Dua Lipa en Jorja Smith. Mae groeide op in het artistieke en multiculturele Noord Londen en dat hoor je duidelijk terug in haar muziek: zo worden haar aanstekelijke beats en zangstijl beïnvloedt door reggaeton, R&B, soul en jazz. Mae noemt zichzelf een laatbloeier - ze schreef haar eerste eigen nummer pas 2 jaar geleden - maar het liedje bleek meteen een kickstart voor een succesvolle carrière: zo werd ‘Close’ meteen een hit op SoundCloud, bracht ze vervolgens diverse singles én zelfs al een debuutalbum genaamd ‘Chapter 1’ uit. Op 1 november 2022 geeft Mae Muller een concert in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Mae Muller
Mae Muller - Therapist

Mae Muller

Therapist

Mae Muller, NEIKED + Polo G - Better Days

Mae Muller, NEIKED + Polo G

Better Days

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma