Madrugada website

Madrugada + Darling West

Madrugada + Darling West

Monday 21 March 2022

Monday 21 March 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: Dit programma is 1G, wat inhoudt dat je een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Check deze pagina voor meer informatie.

Madrugada, een van de grootste Noorse rockbands aller tijden, is definitief terug. In 2019 vormde het twintigjarig jubileum van het legendarische debuutalbum ‘Industrial Silence’ de directe aanleiding voor een reünie en een grootschalige tournee. Die hereniging beviel zo goed dat de band besloot om samen door te gaan en nieuwe muziek te maken. Waar de vorige tournee vooral in het teken stond van het debuut, kunnen bezoekers zich nu verheugen op een mix van klassiekers en gloednieuwe nummers.

De band bestaat uit Sivert Høyem, Frode Jacobsen en Jon Lauvland Pettersen. Het oorspronkelijk vierde lid van de band, Robert Burås, overleed in 2007. Een jaar na zijn overlijden publiceerde de band hun laatste album ‘Madrugada’ en kondigde daarmee ook het einde van de band aan. Sinds het uiteenvallen van de band in 2008 heeft frontman Sivert Høyem nog regelmatig gezorgd voor uitverkochte Paradiso-zalen. Maar in 2022 wordt hij, net als in 2019 en als vanouds, vergezeld door Madrugada-bandleden.

De support wordt gedaan door Darling West.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Madrugada
  • Darling West
Op maandag 21 maart 2022 geeft Madrugada een concert in Paradiso in Amsterdam.

Madrugada

Madrugada - Nobody Loves You Like I Do

Op maandag 21 maart 2022 geeft Madrugada een concert in Paradiso in Amsterdam.

Madrugada

Mudragada - Dreams at Midnight

Op maandag 21 maart 2022 geeft Madrugada een concert in Paradiso in Amsterdam.

Madrugada

Madrugada - The World Could Be Falling Down

Hqdefault 220119 162651

Darling West

Better Than Gold

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma