Programma
M1llionz hd

M1llionz

M1llionz

donderdag 30 november 2023

donderdag 30 november 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van M1llionz op 30 november 2023 in Bitterzoet is verplaatst naar 18 september 2024 in Paradiso. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

M1llionz, een rapper uit het Verenigd Koninkrijk, heeft zich snel een unieke positie verworven in de Britse rapscene. Geboren in Birmingham, combineert hij zijn jeugdervaringen met zijn Jamaicaanse afkomst in zijn muziek. Hij begon met voetbal, maar zijn liefde voor muziek groeide, en nu staat hij bekend om zijn verhalende rapstijl. Hij weigert in een hokje te worden geplaatst en zoekt constant naar nieuwe manieren om zich artistiek uit te drukken, zowel in muziek als in visuele kunst. Zijn meest recente project ‘Ghetto Life’ toont groei en een verlangen naar meer veelzijdigheid in zijn muziek. Hij is klaar om zijn openheid en kwetsbaarheid te delen met zijn publiek.

Line-up

Bitterzoet

  • M1llionz
M1llionz

M1llionz

B1llionz

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

M1llionz op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma