M1llionz hd

M1llionz

M1llionz

donderdag 30 november 2023

donderdag 30 november 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitgesteld. We werken samen met de artiest aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers worden hier per e-mail over geïnformeerd zodra er meer details bekend zijn. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen geretourneerd worden zodra er een nieuwe datum vastgesteld is.

Artist statement

"We are sorry to inform you that we are having to reschedule the M1llionz tour to spring 2024 due to delays with the new music. We look forward to coming and performing in Amsterdam."

M1llionz, een rapper uit het Verenigd Koninkrijk, heeft zich snel een unieke positie verworven in de Britse rapscene. Geboren in Birmingham, combineert hij zijn jeugdervaringen met zijn Jamaicaanse afkomst in zijn muziek. Hij begon met voetbal, maar zijn liefde voor muziek groeide, en nu staat hij bekend om zijn verhalende rapstijl. Hij weigert in een hokje te worden geplaatst en zoekt constant naar nieuwe manieren om zich artistiek uit te drukken, zowel in muziek als in visuele kunst. Zijn meest recente project ‘Ghetto Life’ toont groei en een verlangen naar meer veelzijdigheid in zijn muziek. Hij is klaar om zijn openheid en kwetsbaarheid te delen met zijn publiek.

Line-up

Bitterzoet

  • M1llionz
M1llionz

M1llionz

B1llionz

M1llionz op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma