Programma
Luedji luna persfoto

Luedji Luna

Luedji Luna

maandag 26 juni 2023

maandag 26 juni 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2023. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Luedji Luna straalt rust uit in haar zang en dans, waarbij alles op een natuurlijke, organische manier gebeurt en tegelijk heel krachtig overkomt. Met haar nummers en haar poëtische teksten werpt zij nieuw licht op de Afrikaanse oorsprong van de Braziliaanse muziek, iets dat vaak over het hoofd gezien wordt in de huidige Braziliaanse cultuur. Als actieve stem in de raciale en feministische sfeer duikt Luedji in haar afkomst en brengt ze sterke boodschappen over van strijd, geloof, diepgang en liefde. Haar muziek is een mix van allerlei stijlen, van samba tot Braziliaanse pop en van r&b tot jazz. 

In 2021 bracht Luedji Luna haar tweede album 'Bom Mesmo É Estar Debaixo D'Água' uit, waarop ze de Afro-Braziliaanse cultuur belicht en de sociale problemen in Brazilië aanpakt. Het album werd zeer goed ontvangen en versterkte haar positie als een van de belangrijkste en meest veelbelovende muzikanten van Brazilië.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Luedji Luna
Luedji Luna

Acalanto

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ticket to the Tropics-pas 2023

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen. 

Hoe werkt het
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2023. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas
De pas is geldig vanaf 1 januari 2023 t/m 31 december 2023. Let wel op: de pas van 2020/2021 is vanwege corona verlengd en het komende jaar ook geldig voor alle concerten die oorspronkelijk zouden plaatsvinden in 2020/2021 en zijn verplaatst naar 2023. Kijk goed op onze website welke pas geldig is voor het concert wat je wil bezoeken.

Het concert van Luedji Luna is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2023.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma