Programma
Lucas Hamming website

Lucas Hamming

Lucas Hamming

zaterdag 24 juli 2021

zaterdag 24 juli 2021

Zaal open: 17:30, Hoofdprogramma: 18:30

Tickets zijn inclusief diner in de Tolhuistuin

Voor dit programma hoef je géén coronatoegangsbewijs te laten zien bij aankomst. Je hoeft dus geen negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs te tonen. Bezoekers houden onderling 1,5 meter afstand tot elkaar.

Lucas Hamming is bekend van zijn melodieuze poprocknummers, maar tegenwoordig ook als Judas in mega tv-productie The Passion, Johnny in musical All Stars en winnend dirigent in kijkcijferkanon Maestro. Met al zijn nieuwe verworven kennis focust hij zich nu vol op zijn aankomende derde album. Naar eigen zeggen zijn de eerste singles meer dan ooit tevoren pop-georiënteerd. Zijn nieuwe plaat klinkt dan ook echt anders dan voorlopers ‘HAM’ (2015) en ‘Luck Is For Suckers’ (2017): “Met mijn nieuwe album wil ik mijn ontwikkeling laten zien, maar ook wil ik de charme, lol en enthousiasme van de band nog steeds kunnen overbrengen”.

Tuin Sessies
Tuin Sessies is een reeks diners met concerten in de zomer. Op zaterdagavonden in juli en augustus krijgen mensen een diner en een akoestisch concert voorgeschoteld in de tuin in Amsterdam Noord. 

Tuin Sessies is een samenwerking tussen Tolhuistuin en Paradiso. De  programma's worden mede mogelijk gemaakt door Kickstart Cultuurfonds.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Lucas Hamming

Meer concerten van Lucas Hamming:

Na zijn Tuin Sessie in de Tolhuistuin op zaterdag 24 juli keert Lucas Hamming in de winter van 2021 terug naar Amsterdam Noord voor een concert in Paradiso Noord. Kijk hier voor meer informatie over zijn show op vrijdag 3 december.

Hqdefault 210617 171959

Lucas Hamming

Falling

Paradiso Programme

Programma