Programma
Paradiso

Lucas Hamming XL + Peacekeeper + Gascoigne (live) - Alles Plakt, Bachelor Party!

Lucas Hamming XL + Peacekeeper + Gascoigne (live) - Alles Plakt, Bachelor Party!

maandag 11 mei 2015

maandag 11 mei 2015

LUCAS HAMMING XL

De ware rebellen komen tegenwoordig uit ’t Gooi. Ze zetten daar de boel eens flink op stelten, beginnen een band en trekken als Robin Hood er op uit, om er nòòit meer terug te keren. Tenzij het gaat om televisie- of radio-optredens of plaatopnames in de Wisseloord Studio’s. Exact zo is het gegaan met mooiboy-met-de-grote-bek Lucas Hamming. Je zou hem kunnen kennen van de Beste Singer-Songwriter van Nederland, als 3FM Serious Talent met een megahit (Mojo Mischief) op zak. ‘Ach,’ zegt hijzelf, ‘ik doe gewoon wat ik leuk vind. Van al die dingen droomde ik als jochie.’ Nu is er de nieuwe EP ‘The Perv In Perfection’, geproduceerd door Jurriaan Sielcken (bekend van Jett Rebel). Luister eens naar tracks als ‘Wood For The Trees’ (de single) en ‘Saving Grace’, met een weelde aan melodie en arrangementen als klassieke popmonumenten in een poplandschap dat strekt van Paul Weller tot Miles Kane en Alex Turner van Arctic Monkeys.

PEACEKEEPER

Ontstaan als hersenspinsel van zanger/gitarist Stijn van Rijsbergen, met helden als Dave Grohl, Chris Cornell en Tim Christensen aanwezig in het achterhoofd, is PEACEKEEPER een moderne rockband zoals geen ander. De Amsterdamse band is een duidelijk geval ‘best of both worlds’: intiem persoonlijke teksten en intense ingetogen vocalen staan in sterk contrast met een stoomwals van gitaargeweld en stadionrefreinen die erom smeken om mee geschreeuwd te worden.

GASCOIGNE

Sean Gascoigne is een singer/songwriter en multi-instrumentalist. Met verschillende stijlen en smaken in zijn muziek brengt hij persoonlijke onderwerpen aan bod en zijn heldere stemgeluid nemen je mee op een reis vol ironie. Te horen op zijn eerste EP ‘A Dawn Chorus’ en een nieuwe zelf geproduceerde EP ‘Paper Tiger’ die in maart 2015 uit komt in eigen beheer.


Paradiso Programme

Programma