LR credits Konrad Cwik

Low Roar

Low Roar

dinsdag 11 oktober 2022

dinsdag 11 oktober 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit concert is afgelast. Er komt geen vervangende datum. Kaartkopers hebben op 2 september 2022 een e-mail ontvangen met meer informatie over het aanvragen van een restitutie.

Artist statement:
"Due to unforeseen circumstances, we will have to cancel this tour. Life works in mysterious ways. We love you and are very sorry. But on a positive note , the new record is going into mixing. Thanks for all the support . ❤️"

Low Roar, het project rondom creatief brein Ryan Karazija, maakt prachtige ambientmuziek met zowel akoestische als elektronische klanken die zorgvuldig zijn uitgesmeerd. De band is in 2010 opgericht door de Amerikaanse Ryan Karazija, die na het uit elkaar gaan van zijn brit-rock band The Audrye Sessions besloot naar Reykjavik te verhuizen en zich te focussen op zijn nieuwe project. De muziek van Low Roar neemt je mee op reis naar uitgestrekte IJslandse landschappen. Subtiele soundscapes en bombastische electronica wisselen elkaar af en brengen de luisteraar in vervoering. Zo ook op het vorig jaar verschenen album 'maybe tomorrow...', waarop Karazija het dromerige geluid van zijn band nog meer kleur geeft dan het al had. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Low Roar
Hqdefault 220506 115750

Everything To Lose

Hqdefault 220506 115855

Bye Bye

Hqdefault 220506 115855 1

Bones

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma