Programma
Lost Under Heaven LHWYB Press Photo B W1

Lost under Heaven

Lost under Heaven

zaterdag 2 maart 2019

zaterdag 2 maart 2019

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Lost Under Heaven, LUH, bestaat uit de Nederlandse kunstenares Ebony Hoorn en de Britse Ellery James Roberts. Het is een verhaal als je in een arthouse film voorbij zou kunnen zien komen: Ellery voelt zich verloren en depressief nadat hij zijn succesvolle band Wu Lyf heeft verlaten. Hij ontmoet Ebony, ze hebben direct een klik en besluiten samen een nieuwe band te vormen. Debuutalbum ‘Spiritual Songs for Lovers to Sing’ kon rekenen op lovende kritieken vanuit alle hoeken. Binnenkort wordt opvolger ‘Love Hates What You Become’ uitgebracht, waarop de bijzondere vocals van Roberts ongetwijfeld weer goed tot zijn recht komen in combinatie met de warme klanken van Ebony.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Lost Under Heaven

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Paradiso. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via de Paradisowinkel en via Ticketmaster.

Op zaterdag 2 maart treedt Lost Under Heaven op in Bitterzoet in Amsterdam

For The Wild

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma