Programma
Loren Kramar

Loren Kramar

Loren Kramar

Monday 18 March 2024

Monday 18 March 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Loren Kramar in Paradiso die oorspronkelijk plaats zou vinden op 18 maart 2024 is verplaatst naar maandag 17 juni 2024.

Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie en retourmogelijkheden. 

Loren Kramar, de nieuwste aanwinst van record label Secretly Canadian, kondigt zijn debuutalbum 'Glovemaker' aan, dat op 26 april uitkomt. Het album verkent ambitie, twijfel en verlangen, en belicht de maskers die we dragen om het leven te navigeren. Met 'Glovemaker' reflecteert Kramar op de universele zoektocht naar verbinding en vangt hierin het contrast van liefde en eenzaamheid in Los Angeles, met aangrijpende teksten en suggestieve synth- en saxofoonarrangementen. De clip van het titelnummer biedt een surrealistisch commentaar op de isolerende aard van roem, met Nick Robinson en Ilana Kozlov in de hoofdrollen. Kramars muziek, geïnspireerd door het oude Hollywood, viert en bekritiseert de beroemdheidscultuur, gevormd door zijn opvoeding en reis in de entertainmentindustrie.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Loren Kramar
Loren Kramar

Loren Kramar

Glovemaker

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma