Programma
Loreen

Loreen + Olivia Lunny

Loreen + Olivia Lunny

zondag 12 november 2023

zondag 12 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Toen Loreen in 2004 auditie deed voor het Zweedse Idols had zij waarschijnlijk zelf niet bedacht dat ze twee keer het Eurovisiesongfestival zou gaan winnen. In 2012 ging ze er met de winst vandoor dankzij 'Euphoria' en 2023 deed ze dat dunnetjes over met 'Tattoo'. De emotionele elektropop is niet anders te omschrijven dan meezingbaar, ondanks de sterke vocalen van de zangeres. De afgelopen jaren is Loreen zich steeds meer bewust van de verbindende factor van muziek en probeert verschillende werelden samen te brengen. Hierdoor is ze ook meer gaan experimenteren met haar eigen artistieke visie en spiritualiteit.

Support: Olivia Lunny

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Loreen
  • Olivia Lunny

Topnummers van Loreen

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma