Loreen

Loreen

zondag 12 november

Paradiso

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Toen Loreen in 2004 auditie deed voor het Zweedse Idols had zij waarschijnlijk zelf niet bedacht dat ze twee keer het Eurovisiesongfestival zou gaan winnen. In 2012 ging ze er met de winst vandoor dankzij 'Euphoria' en 2023 deed ze dat dunnetjes over met 'Tattoo'. De emotionele elektropop is niet anders te omschrijven dan meezingbaar, ondanks de sterke vocalen van de zangeres. De afgelopen jaren is Loreen zich steeds meer bewust van de verbindende factor van muziek en probeert verschillende werelden samen te brengen. Hierdoor is ze ook meer gaan experimenteren met haar eigen artistieke visie en spiritualiteit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

    Topnummers van Loreen

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma