Programma
1232132

indiesleaze: 00's indie, rock + alternative night

indiesleaze: 00's indie, rock + alternative night

vrijdag 19 mei 2023

vrijdag 19 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

indiesleaze is je nieuwe favoriete clubnacht, met de beste indie, new wave, post-punk en alternatieve rock. Kom dansen met dj Charlie Avalon op je lievelings indierockhits uit de jaren '00.

+ live in concert: Joe Unknown, VLURE en cumgirl8

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Charlie Avalon

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma