Programma
Surprise Chef Mirel Masic 07

London Calling High Tea met o.a. Hak Baker, Conchúr White en Maruja

London Calling High Tea met o.a. Hak Baker, Conchúr White en Maruja

zaterdag 28 oktober 2023

zaterdag 28 oktober 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 12:00, Zaal sluit: 18:00, Hoofdprogramma: 13:00

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. Aanmelden voor het middagprogramma kan nu via deze link. Let op: deze aanmelding is alleen geldig voor het programma tussen 13:00 en 17:30 uur. Kijk voor meer informatie en het blokkenschema op de website van London Calling.

London Calling organiseert op zaterdagmiddag een heuse High Tea om nóg meer artiesten te showcasen. Je kunt dus al om 13 uur terecht in Paradiso voor een variatie aan thee, scones en optredens van Hak Baker, Conchúr White, Victor Ray, Nukuluk, Garrett T. Capps, Maruja en Medium Build.

Wat in 1992 begon als springplank naar het Europese vasteland voor Britse bands (Blur, Slowdive, Placebo) is inmiddels in 30 jaar uitgegroeid tot een showcasefestival voor bands van over de hele wereld. Tijdens de laatste edities bood London Calling een podium aan onder meer The Murder Capital, Orville Peck, Car Seat Headrest, Shame, Alex Cameron, Fontaines D.C., Rolling Blackouts Coastal Fever, Isaac Gracie, Superorganism, Japanese Breakfast en Wet Leg.

Kijk voor meer informatie op de website van London Calling.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Conchúr White
  • Garrett T. Capps
  • Hak Baker
  • Maruja
  • Medium Build
  • Nukuluk
  • Victor Ray

London Calling 27 + 28 oktober 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma