Programma
Locking Waacking Battle

Locking & Waacking Forever Battles 2023

Locking & Waacking Forever Battles 2023

woensdag 23 augustus 2023

woensdag 23 augustus 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 10:00, Zaal sluit: 19:00, Hoofdprogramma: 10:45

Online: €19,00 (incl. service) / Deur: €21,00 Gratis toegang voor kinderen tot en met 8 jaar.

Dit programma is onderdeel van internationaal hiphopdansfestival Summer Dance Forever. Het festival vindt op verschillende locaties plaats, waaronder Paradiso, en biedt een keur aan dansvoorstellingen, explosieve battles (hiphop, popping, locking, house and waacking), soulvolle clubnachten en workshops van internationale topdansers. Dit jaar wordt het festival gehouden van 22-28 augustus. Voor het complete programma en tickets zie https://www.summerdanceforever...

Locking & Waacking Forever is een danswedstrijd op het internationale festival Summer Dance Forever, waar de top 24 beste dansers ter wereld het tegen elkaar opnemen in deze twee dansstijlen. ‘Locking is een funk dansstijl waarbij de dansers hun bewegingen als het ware bevriezen of vastzetten. Waacking is een dansstijl ontstaan in de gayclubs in California in de jaren 70, en wordt gekenmerkt door snelle armbewegingen, theatrale poses en voetenwerk.

Wie deze battle wil winnen, zal de drie juryleden moeten verslaan. Dit is wat Summer Dance Forever onderscheidt van alle andere dance battles in de wereld. Bij andere evenementen geven de juryleden hun oordeel vanaf een comfortabele afstand achter een bureau, maar bij Summer Dance Forever is niemand veilig! De juryleden zijn altijd grote internationale namen, maar zelfs dan winnen de juryleden niet altijd. De winnaar krijgt eeuwige roem, wint prijzengeld en mag jureren op een volgende Summer Dance Forever battle.

MEEDOEN?

De registraties en preselecties vinden plaats op dinsdag 22 augustus. Als je deel wilt nemen aan de battles, moet je je eerst plaatsen in de preselecties eerder op de dag.

Registratie voor deelnemende dansers: Dinsdag 22 augustus – 12:00

Start preselectie Locking: Dinsdag 22 augustus: 15:00-16:30

Start preselectie Waacking: Dinsdag 22 augustus: 17:00 - 18:30

Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Line-up

Grote Zaal

  • John Agesilas
  • JNM the Naked MC
Winner Locking 2022

Winner Locking 2022

Summer Dance Forever 2022

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Winner Waacking 2022

Winner Waacking 2022

Summer Dance Forever 2022

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma