Programma
Lizzy Mc Alpine

Lizzy McAlpine + Ben Kessler

Lizzy McAlpine + Ben Kessler

woensdag 23 november 2022

woensdag 23 november 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Amerikaanse Lizzy McAlpine is hard op weg om een naam voor haarzelf te maken binnen de folk-pop wereld. In 2020 bracht ze haar album ‘Give Me A Minute’ uit, waarna ze in no-time miljoenen streams op haar naam had staan. De Dallas Observer uit Texas noemde het ‘een van de beste albums van 2020’. Het album werd ook geprezen door artiesten als FINNEAS, Phoebe Bridgers en Shawn Mendes. Lizzy mixt pop met folk, jazz en r&b en scoort hiermee goed onder jong publiek. Sommigen kennen Lizzy van haar onuitgebrachte TikTok hit ‘You Ruined The 1975’, deze heeft ondertussen ruim 9 miljoen views behaald op het platform.

Five Seconds Flat
In het begin van de pandemie startte Lizzy een Instagram series onder de hashtag #BerkleeAtHome, waaronder ze live concerten streamde. Nu ze eindelijk weer live mag spelen, brengt ze ook een nieuw album uit genaamd ‘Five Seconds Flat’, waarin haar verhaal over liefdesverdriet te volgen is. Met haar gelijknamige tour maakt ze ook in Amsterdam een tussenstop en kan ze ons eindelijk laten zien wat ze in huis heeft.

Support: Ben Kessler

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Lizzy McAlpine
  • Ben Kessler
Lizzy McAlpine - all my ghosts

Lizzy McAlpine

all my ghosts

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma