Programma
Lizz wright web

Lizz Wright + Malin Pettersen

Lizz Wright + Malin Pettersen

dinsdag 5 maart

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 32,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Lizz Wright is een geprezen zangeres met een unieke stem die wordt omschreven als soepel en donker. Haar muziek weerspiegelt het culturele weefsel van Amerika en overstijgt sociale verschillen, met een aanbod van liefde en een diep gevoel van menselijkheid. Opgegroeid in Georgia, haalde ze inspiratie uit haar zuidelijke opvoeding en haar ervaringen in een kerk waar haar vader predikant was. Op jonge leeftijd kreeg Wright nationale erkenning voor haar eerbetoonconcerten aan Billie Holiday en bracht ze succesvolle albums uit die de hitlijsten aanvoerden. 

In 2022 lanceerde ze haar eigen onafhankelijke platenlabel genaamd Blues & Greens Records, met de focus op het versterken van artiesten en het bevorderen van duurzame en eerlijke bedrijfspraktijken in de muziekindustrie. Het label streeft ernaar artiesten eigendom te geven over hun creatieve werken en hun verhalen te delen door samen te werken met experts uit de industrie. In april 2024 komt haar nieuwe 'Shadow' uit waarvan het eerste nummer 'Sweet Feeling' net gereleased is.

Support: Malin Pettersen

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Lizz Wright
  • Malin Pettersen
Lizz Wright

Lizz Wright

Sweet Feeling

Lizz Wright

Lizz Wright

My Heart

Lizz Wright op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma