Programma
Paradiso

Livestream A New Deal For Europe

Livestream A New Deal For Europe

zondag 26 februari 2017

zondag 26 februari 2017

Volg hier vanaf zondag 26 februari om 20.00 uur de livestream van A New Deal For Europe met Yanis Varoufakis:

De spraakmakende Griekse ex-minister van Economische zaken Yanis Varoufakis lanceert deze dag de Nederlandse tak van zijn pan-Europese politieke beweging DiEM25 (Democracy in Europe Movement 2025).

In het eerste deel van het programma gaan gasten uit de Nederlandse politieke arena met elkaar in gesprek over ‘bouwstenen voor een beter Europa’. Met Alexander Rinnooij Kan (D66), Kathalijne Buitenweg (GroenLinks), Marit Maij (PvdA) en Renske Leijten (SP).

In het tweede deel van het avond presenteert Varoufakis samen met de Nederlandse tak van DiEM25 de ‘European New Deal’, een plan voor een nieuwe Europese politiek. Gevolgd door een conversatie met de zaal, die wordt afgetrapt door korte feedback van Josien Pieterse (Network Democracy), Niels Jongerius (Trans National Institute) en Ayaan Abukar (politicologe/migratie deskundige Vice Versa).

Ontwerp bijeenkomst en gesproken bijdrage door kunstenaar Jonas Staal, in samenwerking met architect Paul Kuipers, vormgever Remco van Bladel en BAK, basis voor actuele kunst in Utrecht, in het kader van Staal’s campagne New Unions. Met dank aan HAU Theater, Berlijn.

A New Deal For Europe is een programma in samenwerking met DiEM25.

Dit programma is uitverkocht. Misgegrepen? Kaarten kopen van derden is op eigen risico; Paradiso kan niet garanderen dat kaarten die niet rechtstreeks zijn gekocht bij ons officiële verkooppunt Ticketmaster toegang geven tot dit programma. Zie voor alle informatie over de kaartverkoop www.paradi.so/Kaartverkoop-info.
Paradiso Programme

Programma