Programma
Liv e Tour Image Approved mb

Liv.e

Liv.e

donderdag 1 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Olivia Williams, beter bekend als Liv.e, groeide op in een familie van muzikanten en probeerde het grootste deel van haar leven niet met muziek bezig te zijn. Als je luistert naar de jazzy riffs en experimentele productie op haar meest recente album, ‘Girl In The Half Pearl’, is het moeilijk voor te stellen dat ze ooit iets anders heeft overwogen.

Ze haalt haar inspiratie vooral uit het luisteren naar oude nummers. Ze noemt het label Dolfin Records en artiesten als zangeres Lalah Hathaway en saxofonist/componist Wayne Shorter als enkele van haar favorieten.

Deze invloeden zijn goed te horen op haar debuutalbum ‘Couldn't Wait To Tell You...’. ‘Girl in the Half Pearl’ gaat nog een stap verder door diepe zelfrealisatie te verkennen via een eclectisch en meeslepend geluid. Het album vertelt over Liv.e's transformatie tijdens slechte relaties en hoe ze die tijd ziet als een periode van groei en terugwinning.

Line-up

Bitterzoet

  • Liv.e
Liv.e - Bout It | A COLORS SHOW

Liv.e

Bout It

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Liv.e Topnummers

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma