Programma
Approved Simz

Little Simz + VanJess

Little Simz + VanJess

zondag 13 mei 2018

zondag 13 mei 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

De 23 jarige Simbiatu "Simbi" Abisola Abiola Ajikawo, die je waarschijnlijk beter zult kennen als Little Simz, zingt, rapt, en acteert ook af en toe sinds 2010. Na eerst op te warmen met 4 mixtapes, bracht ze in 2015 haar debuutalbum 'Curious Tale of Trials + Persons' op haar onafhankelijke label AGE:101Music uit. 

De jonge Londenaar kan volgens velen zo goed rappen dat ze inmiddels vast zit aan de bijnaam "Bars Simzson", en kan inmiddels vertellen dat ze naast Estelle, Tinie Tempah, Ms. Dynamite en Kano op podium stond, en afgelopen jaar in het voorprogramma van de tour van de Gorrillaz. 

We hopen dit jaar meer te horen van de jonge zangeres/rapper, wie weet worden we verwend met een nieuw album! 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Little Simz
  • VanJess
Little thumb

Good for What

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma