Programma
Persfoto LQ

Little Quirks

Little Quirks

maandag 24 juli 2023

maandag 24 juli 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

Little Quirks is een Australische band bestaande uit de zussen Abbey en Mia en hun nicht Jaymi. Hun muziekstijl kan worden omschreven als een mix van indiepop, folk en alternatieve rock, met pakkende melodieën en harmonieuze vocalen. The Staves en First Aid Kit worden genoemd als inspiratiebronnen en dat is te horen, al creëren ze ook zeker een eigen geluid. Aan een DIY-mentaliteit geen gebrek, de band maakt al hun opnames, video's, kostuums, artwork en merchandise zelf. Hun tweede EP 'Call to Unknowns', is lovend ontvangen door de internationale muziekpers. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Little Quirks
Little Quirks - All My Friends Are Birds

Little Quirks - All My Friends Are Birds

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma