Programma
Paradiso

Liquicity

Liquicity

Saturday 26 October 2013

Saturday 26 October 2013

Na een fantastische eerste editie afgelopen juni, is Liquicity terug! Als een van de grootste Drum & Bass kanalen op YouTube staat Liquicity bekend om haar melodische en euforische sound binnen de Drum & Bass.

Dit keer is het de beurt aan de Braziliaanse "S.P.Y" die onlangs zijn debuut album op Hospital Records uitbracht. Naast zijn diepe rollende sound staat hij ook bekend om zijn melodische werk. Ook Hybrid Minds is uitgenodigd, die tevens tekenend zijn voor de "Liquicity sound".

Feint, vooral bekend van zijn gigantische YouTube aanhang, maakt zijn debuut op Nederlandse bodem. Op het laatste Liquicity album "Galaxy of Dreams" was hij een van de grote favorieten met zijn track "Promises".

Maduk heeft in zijn woonplaats Amsterdam weinig introductie meer nodig. Met releases op o.a. Hospital, Viper, UKF en Liquicity zelf is deze jonge producer in korte tijd behoorlijk naam aan het maken. Naast Maduk zullen ook de jongens van NCT weer aanwezig zijn. Om extra lang van de liquid vibes te kunnen genieten is de omschakeling naar de wintertijd precies op deze nacht gepland, dat betekent een uur extra doorgaan!


Line Up:

S.P.Y [UK]

Hybrid Minds [UK]

Maduk [NL]

Feint [UK]

NCT [NL]Hosted by MC Dapper & MC MVE

Paradiso Programme

Programma