Programma
02 Linde Schöne By Atlynn Vrolijk

Linde Schöne + Quessswho

Linde Schöne + Quessswho

vrijdag 27 oktober 2017

vrijdag 27 oktober 2017

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 21:00

Uit het ogenschijnlijke niets was daar Linde Schöne (1993). De Nijmeegse zangeres tekent in 2014 bij Noah’s Ark en werkt vanaf dan in stilte aan 'Liefde van de Vloer', haar debuut EP die in september 2016 verschijnt. Gelijk na de release maakt Linde indruk met haar liedjes. Ze schrijft realer-than-life teksten die gaan over liefde, de pijn en het geluk, vanaf een plek die vanuit een hiphop state of mind lijkt te komen. Deze combinatie, samen met haar sterke uitstraling en goede live-performance zorgt voor een vliegende start. Na optredens bij onder meer DWDD en 3FM wordt haar show op Noorderslag beoordeelt tot één van de beste van het hele showcase-festival. Singles als 'Club Overleeft Wel', 'Sorry Maar' en 'Liefde van de Vloer' vestigen haar zodanig dat ze een half jaar na haar debuut al voor een 3FM Award wordt genomineerd in de categorie Beste Artiest. 

Op 22 juni stond Linde Schöne in een uitverkochte Paradiso om haar gloednieuwe album Linde van Nimma voor het eerst te laten horen aan het publiek. Na dit onvergetelijke succes staat Linde op 27 oktober in Bitterzoet. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Linde Schöne
  • Quessswho
Lindethumb
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma