Programma
5 L Impératrice 2020 Gabrielle Riouah s RVB web

L'Impératrice

L'Impératrice

woensdag 10 februari 2021

woensdag 10 februari 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van L’Impératrice op 10 februari kan niet doorgaan op de geplande datum in verband met het uitstellen van de Europese tournee. Om die reden is het concert verplaatst naar zaterdag 4 september 2021. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The February 10th, 2021 show of L’Impératrice can’t take place as planned, due to the artist’s postponement of their European tour. The concert is rescheduled and will now take place on Saturday, September 4th, 2021. All bought tickets remain valid for the new date. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

Met invloeden van seventies spacedisco, nineties synthpop en Franse filmmuziek maken de zes Parijzenaren van L'Impératrice onweerstaanbare, sensuele nummers vol joie de vivre. De release van het debuutalbum ‘Matahari’ in 2018 was zo’n daverend succes in het thuisland, dat snel daarna een wereldwijde release volgde. De Franse discobelofte is daarmee vastberaden om de wereld te veroveren – de bandnaam betekent immers keizerin – en zo’n twee jaar later koerst de groep daar nog steeds hard op af.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • L'Impératrice
Hqdefault 200812 154455

Vanille fraise

Hqdefault 200812 154456

Parfum Thérémine

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma