Programma
LIMECORDIALE LA JULY2022 copy

Lime Cordiale + Tors

Lime Cordiale + Tors

vrijdag 8 september 2023

vrijdag 8 september 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Na twee uitverkochte shows vorig jaar in Tolhuistuin, komt het Australische indiepop duo Lime Cordiale terug naar Amsterdam voor een concert in de Grote Zaal van Paradiso. De band, bestaande uit de twee broers Oli en Louis Leimbach uit Sydney, maakt een zonnige mix van indiepop en soul. In eigen land scoorde Lime Cordiale met hun catchy nummers één van de grootste hits van het jaar op het bekende Australische radiostation Triple J. De broers tekenden vervolgens een deal met rapper Post Malone, die sindsdien hun manager en tevens groot fan van de band is. Begin 2022 bracht Lime Cordiale de lichtvoetige EP ‘Cordi Elba’ uit, samen met acteur Idris Elba.

Support: Tors

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Lime Cordiale
  • Tors
Lime Cordiale - Colin

Lime Cordiale

Colin

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Lime Cordiale

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma