Paradiso

Light of Day Tour 2013 - Joe D’Urso, Jesse Malin, Guy Davis

Light of Day Tour 2013 - Joe D’Urso, Jesse Malin, Guy Davis

donderdag 12 december 2013

donderdag 12 december 2013

Light Of Day is een evenement dat al twaalf jaar georganiseerd wordt en waarmee geld wordt inzameld voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Begonnen als een eenmalig evenement met Joe Grushecky en een gastoptreden van Bruce Springsteen, is Light Of Day ondertussen uitgegroeid tot een concertreeks die niet alleen in Amerika volle zalen trekt, maar ook de plas oversteekt naar Europa - zij het op iets kleinere schaal. In voorbije jaren stonden onder anderen Bruce Springsteen, Southside Johnny, Joe d'Urso, Garland Jeffreys en Buddy Miller er op het podium. Voor dit concert komen Joe D’Urso, Jesse Malin, Guy Davis naar Paradiso om in een heuse "singer-songwriters' circle" het goede doel te steunen.

Guy Davis bracht onlangs zijn nieuwe album 'Juba Dance' uit dat zeer goed werd ontvangen:

“Geen kleine jongen, deze Guy Davis Een rechtgeaarde verhalenverteller en voorvechter van de deltablues. Zelfs van Blind Willie McTell’s vaak gecoverde 'Stateboro Blues' weet de bluesbaas een eigenzinnige draai te geven.” (Lust For Life)

“Met 'Juba dance' heeft duo Davis/Poggi zichzelf overtroffen en een geweldig roots/blues-album op de markt gebracht dat voorlopig niet uit mijn cd-speler is weg te branden.” (Bluesmagazine)


Paradiso Programme

Programma