Programma
Paradiso

Lianne La Havas

Lianne La Havas

dinsdag 21 juni 2016

dinsdag 21 juni 2016

Dit concert is uitverkocht. Geretourneerde tickets kunnen nog beschikbaar komen via Ticketmaster.

Locatie: Paradiso Noord (De Tuin), Tolhuisweg 3, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.Concert met zitplaatsen.

Tickets worden uitsluitend op naam verkocht. Maximaal 2 kaarten per persoon. Alleen ticketfast (e-tickets) verkoop via internet. De voorverkoop start op woensdag 15 juni om 10.00 uur. Lees hier antwoorden op de meest gestelde vragen in de FAQ over verkoop op naam.

De muziek van Lianne La Havas is geworteld in de jazzy soul van voorbeelden als Erykah Badu, Jill Scott en Lauryn Hill, maar ze is ook zeker niet vies van folky pop en singer-songwriter deuntjes.  Haar goed ontvangen nieuwste album ‘Blood’ verscheen afgelopen jaar en is geïnspireerd door de familiegeschiedenis van de Britse zangeres, het ontmoeten van verloren familieleden en het ontdekken van Griekenland en Jamaica, waar haar ouders vandaan komen. Aan het album werkten onder meer Jamie Lidell en producer Mark Batson mee. Naast lovende recensies ontving ze er ook een Grammy-nominatie voor. Begin dit jaar kwam de ‘Blood Solo’ EP uit, met daarop solo-uitvoeringen van een deel van de tracks die op het album te vinden zijn.

Afgewisseld met het spelen als voorprogramma op de Zuid-Amerikaanse en Europese toer van Coldplay en een handvol festivalshows met band, geeft La Havas een aantal exclusieve, intieme soloconcerten op bijzondere locaties.  Zo speelt ze in Londen in een kapel en in Berlijn in een oud theater.

Informatie over de ticketverkoop:
Zorg ervoor dat tijdens het bestelproces de voor- en achternaam van iedere bezoeker voor wie een kaart wordt gekocht, bekend is. Deze gegevens komen op het ticket te staan en dit is na afloop niet meer te veranderen. Wanneer u of uw gast onverhoopt toch niet naar het concert kan komen op 21 juni dan kunt u tot maandag 20 juni 12.00 uur uw kaart retourneren door uw concertkaartje, naam en bankrekeningnummer te mailen naar [email protected]. Na deze datum is kaarten retourneren niet meer mogelijk. Geretourneerde kaarten komen opnieuw beschikbaar in de verkoop.

Zorg er ook voor dat u bij het concert uw legitimatiebewijs meeneemt, dit geldt ook voor eventuele andere bezoekers voor wie u een kaart heeft gekocht. Indien bij controle de naam op het ticket niet overeenkomt met de naam op het legitimatiebewijs, wordt de toegang tot het evenement geweigerd. Zelf de naam op het ticket veranderen heeft geen zin, ook op onze scanners kunnen we de naam zien van degene die het ticket besteld heeft.


Naast haar optreden op 21 juni in de tuin van Paradiso Noord is Lianne La Havas ook te zien als voorprogramma van Coldplay op 23 en 24 juni in de Amsterdam Arena en op Down The Rabbit Hole festival op 24 – 26 juni in Ewijk. Eerder speelde La Havas onder andere in een uitverkochte grote zaal van Paradiso, in 2012 en 2015.

Paradiso Programme

Programma