Programma
Say Yes Amnesty

Let's Talk About YES!

Let's Talk About YES!

zaterdag 29 januari 2022

zaterdag 29 januari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 09:30, Zaal sluit: 11:30, Hoofdprogramma: 09:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier (voor bezoekers van 13 jaar en ouder)
2. Een geldig identiteitsbewijs. (voor bezoekers van 14 jaar en ouder)

Zonder deze items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

Aanstaande zaterdag gaat Amnesty’s campagneLet’s Talk About YES! naar de ‘No Shame, But Change’-demonstratie op het Museumplein, georganiseerd door Wij zijn M. Ga je ook mee? We laten ons horen tegen seksueel geweld en victim blaming. Amnesty International wil dat de nieuwe wet tegen verkrachting die in de maak is, zo snel en goed mogelijk wordt aangenomen.

Van 9.30 tot 11.30 uur komen we in Paradiso bij elkaar om protestborden te maken. Wij zorgen voor materialen en koffie, jij hoeft alleen je geïnspireerde zelf mee te nemen. Als je toevallig nog een stuk karton hebt liggen kun je dat meenemen! Om 11.30 uur gaan we gezamenlijk naar de demonstratie.

Vanwege de maximumcapaciteit werken we met een vooraanmelding. Geef je zo snel mogelijk op via: Registratieformulier protestbordsessie Amnesty - Amnesty International. Laat aan de deur van Paradiso een geldig coronabewijs zien. Ook vragen we je binnen een mondkapje te dragen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma