Programma
Lera cms

Lera Lynn

Lera Lynn

Friday 2 June 2023

Friday 2 June 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Lera Lynn heeft een decennium lang de grenzen tussen genres doorbroken. De singer-songwriter heeft een muzikale handtekening die is geïnspireerd op art-pop, indiefolk en de buitenste randen van de Amerikaanse rootsmuziek. Naast singer-songwriter is Lynn een multi-instrumentalist en producer die niet alleen samenwerkt met haar voorbeelden, zoals ze deed op 'Plays Well With Others' uit 2018, maar ook solo haar mannetje staat, zoals ze deed op 'On My Own' uit 2020. De zangeres uit Nashville omschrijft haar muziek als post-Americana en onderscheidt zich met prachtig diepe vocalen, waar de somberheid vanaf druipt.

Lera Lynn kun je kennen van het tweede seizoen van de HBO-serie 'True Detective'. Daarvoor schreef en zong ze de titeltrack 'Lately' en was ze bijna alle afleveringen als artiest te zien in de smoezelige bar. Afgelopen augustus bracht Lynn het album 'Something More Than Love' uit, waarin ze haar bekende betoverende stemgeluid combineert met persoonlijke songteksten en een lichtere sound.

Line-up

Bitterzoet

  • Lera Lynn
Op donderdag 29 november staat singer-songwriter Lera Lynn in Paradiso in Amsterdam. Klik hier voor meer info & tickets.

Lera Lynn

SOMETHING MORE THAN LOVE

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma