Programma
Leif Vollebekk website

Leif Vollebekk

Leif Vollebekk

Saturday 18 April 2020

Saturday 18 April 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het uitverkochte concert van Leif Vollebekk op 18 april is uitgesteld en vindt nu plaats op vrijdag 16 oktober om 20:30 (zaal open: 19:30 uur). Ook is er een extra concert bevestigd voor zaterdag 17 oktober, tickets voor deze show zijn direct verkrijgbaar. Reeds gekochte kaarten voor het concert van 18 april blijven geldig voor de nieuwe datum (16 oktober). De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
English:
The sold out April 18th concert of Leif Vollebekk is postponed to Friday October 16th at 20:30h (doors: 19:30h). An extra show is confirmed for Saturday October 17th, tickets are on sale now. Bought tickets for April 18th remain valid for the new date of the concert (October 16th). The location and times have not changed. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

De Canadese singer-songwriter Leif Vollebekk liet zich in zijn tienerjaren inspireren door Bob Dylan, Neil Young en Lou Reed. Met die invloeden als basis kon hij als muzikant door de jaren heen een eigen stijl ontwikkelen. Het resulteert in liedjes met uit het leven gegrepen teksten gebracht door zijn karakteristieke stem, vol prachtig gitaar- en pianowerk. De muzikant uit Ottawa bracht onlangs zijn vierde album ‘New Ways’ uit. Hierop is de instrumentatie luider dan op de voorgangers en zijn de teksten rauwer dan ooit tevoren.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Leif Vollebekk
Hqdefault 191111 171555

Transatlantic Flight

Leif Vollebekk

Hqdefault 191111 173741

Elegy

Leif Vollebekk

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma