Programma
Paradiso

Legends

Legends

vrijdag 13 juni 2014

vrijdag 13 juni 2014

Grote zaal: DJ Manga, VJ Supreme Cuisine. Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Na een onvergetelijke eerste Koningsnacht, hebben we weer een primeur der specials. Aangezien het Nederlands Elftal hun openingswedstrijd speelt in Brazilië, moeten we LEGENDS wel een licht 'Futebol' tintje geven!

Vrijdag 13 juni ben je bij de Paradiso op het juiste adres voor de lekkerste Soul, HiphHop, R&B, Disco en Funk. Tracks van James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Marvin Gaye tot aan Leela James, D'Angelo & Pharrel komen deze avond allemaal voorbij. En laten we eerlijk zijn dit is toch echte feelgood music?

Het team van LEGENDS kan in ieder geval niet meer wachten tot het weer zo ver is. Voor het eerst is Maydien de host van de avond. Tijdens deze special kan de temperatuur tot tropische hoogte stijgen, daarom zijn de mannen van Pass The Peas ook weer van de partij. Zij schenken ter verkoeling de lekkerste soul cocktails. Zijn jullie ook weer klaar for another Soul Trip!?

LEGENDS: is een soulvol evenement dat aan diverse artiesten een ode brengt. De muzikale genres gaan van Soul, Funk en Disco naar R&B, HipHop en Swingbeat, terwijl de zeldzame optredens en de originele videoclips worden vertoond op de videoschermen. Het unieke aan deze avond is dus dat je de muziek niet alleen hoort, maar ook de bijbehorende videoclip ziet.

Je kan uiteraard weer je foto laten nemen in de professionele LEGENDS:photo booth (van Weshoot Photobooth) of door onze partyfotograaf in de grote zaal. De foto’s zijn na het evenement te downloaden via de 'LEGENDS:' Facebook pagina.Paradiso Programme

Programma