Programma
Paradiso

Legends

Legends

vrijdag 12 september 2014

vrijdag 12 september 2014

Grote zaal: DJ Manga, VJ Supreme Cuisine.

De Michael Jackson Special ligt bij ons allen nog vers in het geheugen en sneller dan dat jullie van ons gewend zijn staan wij weer in de Paradiso! En dit is met een speciale reden, wij bestaan dat weekend exact 7,5 jaar. De combinatie van legendarische, soulvolle classics en de bijbehorende videoclips zijn al zeven en een half jaar lang een succes in de Amsterdamse poptempel. Een mijlpaal en dat gaan we vieren!

Dit doen we natuurlijk met het vaste LEGENDS: team bestaande uit DJ Rob Manga, VJ Supreme Cuisine en MC Maydien. Speciaal voor deze verjaardag hebben we niemand minder dan de danssensatie Soul Catz weten te strikken! Kom naar de Paradiso, want we vieren het graag met onze

LEGENDS: achterban. Oja, vergeet ook niet onze birthday cocktails te proeven van Pass the Peas!

LEGENDS: is een soulvol evenement dat aan diverse artiesten een ode brengt. De muzikale genres gaan van Soul, Funk en Disco naar R&B, HipHop en Swingbeat, terwijl de zeldzame optredens en de originele videoclips worden vertoond op de videoschermen. Het unieke aan deze avond is dus dat je de muziek niet alleen hoort, maar ook de bijbehorende videoclip ziet.

Je kan uiteraard je foto laten nemen in de professionele LEGENDS: photo booth (van Weshoot Photobooth) of door onze partyfotograaf in de grote zaal. De foto’s zijn na het evenement te downloaden via de 'LEGENDS:'Facebook pagina.

 LEGENDS: SEVEN AND A HALF YEARS OF LEGENDS:

Vrijdag 12 september 2014

Paradiso, Amsterdam

Open 00.00 – 05.00 uur

Entree 13,50 incl. daglidmaatschap

DJ Rob Manga, VJ Supreme Cuisine & MC Maydien


Paradiso Programme

Programma