Programma
Paradiso

Legends - Sweatbox

Legends - Sweatbox

Saturday 1 February 2014

Saturday 1 February 2014

Grote zaal: DJ Manga, VJ Supreme Cuisine.
Kleine zaal: Sweatbox, House Music Forever

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

LEGENDS: brengt een ode aan het Amerikaanse muziekprogramma Soul Train. De eerste LEGENDS editie van het jaar is dus uiteraard inclusief Soul Train line! Deze avond is i.s.m. HOUSE DANCE FOREVER.

Soul Train beleefde haar première in oktober 1970. Maar liefst 35 jaar zwarte muziekgeschiedenis werd vastgelegd. Bekende artiesten die de eer hadden om tijdens Soul Train op te treden waren onder meer James Brown, Stevie Wonder, Aretha Franklin, D’Angelo en Maxwell.

Tijdens deze special draait resident DJ Rob Manga de beste tracks van de “hippest trip in America” en showt VJ Supreme Cuisine unieke Soul Train beelden uit zijn videocollectie. De avond wordt gehost door niemand minder dan MC Pete Philly!

LEGENDS: is een soulvol evenement dat aan diverse artiesten een ode brengt. De muzikale genres gaan van Soul, Funk en Disco naar R&B, Hip Hop en Swingbeat, terwijl de zeldzame optredens en de originele videoclips worden vertoond op de videoschermen. Het unieke aan deze avond is dus dat je de muziek niet alleen hoort, maar ook de bijbehorende videoclip ziet.

Je kan uiteraard weer je foto laten nemen in de professionele LEGENDS:
photo booth of door onze partyfotograaf in de grote zaal. De foto’s zijn na het evenement te downloaden via de 'LEGENDS:' Facebook pagina.

SweatBox
House Music Forever

Dj's KC the Funkaholic en John Agesilas

Sweatbox is dansen op Afro georiënteerde house, met uitstapjes naar de jazz en disco. Ook al is het de officiële clubnacht van Forever, verwacht op Sweatbox geen dansbattles. Wel veel ruimte om zelf te dansen. Eerdere gast dj’s waren: Mr. V, Kerri Chandler en Karizma.

http://www.djbroadcast.nl/podcast/id=791/episode.html">www.djbroadcast.nl/podcast/id=791/episode.html

http://www.summerdanceforever.com">www.summerdanceforever.com

Paradiso Programme

Programma