Programma
Paradiso

Legends & Sweatbox - Summer Dance Forever

Legends & Sweatbox - Summer Dance Forever

zaterdag 23 augustus 2014

zaterdag 23 augustus 2014

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

LEGENDS: is een soulvol evenement dat aan diverse artiesten een ode brengt. De muzikale genres gaan van Soul, Funk en Disco naar R&B, Hip Hop en Swingbeat, terwijl de zeldzame optredens en de originele videoclips worden vertoond op de videoschermen. Het unieke aan deze avond is dus dat je de muziek niet alleen hoort maar ook de bijbehorende videoclip ziet.

Zaterdag 23 augustus staat LEGENDS: in het teken van Michael Jackson, tijdens onze jaarlijkse LEGENDS: special brengen we een ode aan the King of Pop. Dit jaar is het alweer 5 jaar geleden dat MJ is overleden, al gaat de tijd snel niemand zal hem vergeten. Dit bleek wel weer toen de track "Love never felt so good" (Ft. Justin Timberlake) uitkwam, deze werd direct een hit.

Daarnaast is 29 augustus ook zijn verjaardag, daarom dat wij het dubbel nodig vonden om weer een dikke LEGENDS: Michael Jackson Special te organiseren... DJ Rob Manga draait deze avond niet alleen de bekende hits, maar ook de remixen, samples en b-kantjes, terwijl VJ Supreme Cuisine de videoschermen gebruikt voor de legendarische videoclips, concertbeelden en uniek beeldmateriaal uit meer dan 40 jaar Jackson-geschiedenis. De
avond wordt gehost door MC Maydien.

Dus hou jij van MJ en zijn muziek? Noteer dan deze datum in je agenda en zorg dat je erbij bent... Van 'My Girl', 'Rock With You' tot aan 'Billie Jean' & 'Dont stop till you get enough' ze komen allemaal
voorbij. We're going to dance the night away! Je kan uiteraard weer je foto laten nemen in de professionele LEGENDS: Photo Booth (van Weshoot Photobooth) of door onze vaste partyfotograaf in de grote zaal.

LEGENDS: Michael Jackson Special
Zaterdag 23 augustus 2014
Paradiso, Amsterdam
Open 00:00 - 05:00 uur
Entree 13,50 incl. daglidmaatschap
DJ Rob Manga, VJ Supreme Cuisine & MC Maydien

Paradiso Programme

Programma