Leftfield LR

Leftfield

zaterdag 4 november

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 39,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

De twee concerten van Leftfield op vrijdag 3 en zaterdag 4 november zijn uitverkocht. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst voor het concert op zaterdag 4 november via deze link. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Het is inmiddels bijna 28 jaar geleden sinds het Engelse elektronische duo Leftfield haar allereerste liveshow ooit gaf in de Grote Zaal van Paradiso. De band bestond al sinds 1989 maar pas 6 jaar later - rond het verschijnen van debuutplaat 'Leftism' - beklom het duo Neil Barnes en Paul Daley voor het eerst het podium voor een liveconcert, in Paradiso dus. In de jaren ’90 speelde Leftfield met hun vernieuwende mix van muzikale stijlen waar vooral progressive house, dub en breakbeat de boventoon voert een sleutelrol in de opkomende elektronische muziekscene. De band mag in één adem genoemd worden met acts als Underworld, Orbital, The Chemical Brothers en The Prodigy. Het duo nam een pauze tussen 2002 en 2010, om vervolgens een terugkeer te maken met Neil Barns als enige vaste bandlid. In 2015 bracht de band hun eerste album in zestien jaar uit, 'Alternative Light Source'. Vorig jaar werd de plaat opgevolgd met het langverwachte vierde studioalbum 'This Is What We Do'. Dit najaar verwelkomen we Leftfield na zes jaar afwezigheid terug voor twee concerten in Paradiso, de zaal waar het allemaal begon.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Leftfield
Leftfield

Leftfield

Live at Glastonbury 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma