Programma
Ronald Ockhuysen website

Léés die krant!

Léés die krant!

Thursday 15 October 2020

Thursday 15 October 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:15, Hoofdprogramma: 20:15

 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

(English info below)
Nederlands:
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kon het programma Léés die krant! in Paradiso niet doorgaan op de geplande datum. Om die reden is het programma verplaatst naar woensdag 23 december 2020. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
Due to the preventions of the corona outbreak, Léés die krant! in Paradiso was postponed. We can announce that a new date was found. The event will now take place on Wednesday, December 23rd, 2020. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

De pandemie heeft veel vanzelfsprekendheden omvergeblazen. Maar de krant blijft gewoon uitkomen en online blijven de berichten elkaar 24 uur per dag opvolgen. Hoe werkt de redactie van Het Parool? Wat is door Covid-19 anders? Ronald Ockhuysen praat met verslaggevers van de krant over de veerkracht en de betrouwbaarheid van journalistiek. Theodor Holman, Babs Gons en Femke van der Laan lezen columns voor en Loïs Lane, Sjors van der Panne en Henk Hofstede brengen muzikale odes aan Amsterdam. Ook: lezers stellen vragen aan scheidend hoofdredacteur Ronald Ockhuysen over zijn jaren bij de krant. Vraag? Mail naar [email protected]

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Nieuw daarbij is dat het dragen van een mondkapje verplicht is. Alleen op je zitplaats mag je mondkapje af. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma