Programma
2018 Lecraepress

Lecrae + DJ Promote

Lecrae + DJ Promote

zondag 25 februari 2018

zondag 25 februari 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

LET OP: De locatie voor dit optreden is geüpgrade van Bitterzoet naar Paradiso Noord. De datum en aanvangstijd zijn hetzelfde gebleven. 

Naar eigen zeggen is Lecrae op z'n 8e al begonnen met rappen, en heeft vanaf daar een imperium gebouwd met z'n onafhankelijke label Reach Records. Tot de dag van vandaag heeft hij als solo artiest 7 albums en 3 mixtapes uitgebracht, en 3 albums, een remix album, en een EP als frontman van de hiphopgroep 116 Clique. Ook als acteur kwam Lecrae meermaals voorbij op het witte doek. 

Wat we in ieder geval wel kunnen zeggen is dus dat Lecrae niet stil zit. 'All things work together' is Lecrae’s eerste album na een moeilijke periode. Veel kritiek van fans en mensen om hem heen gooiden de rapper in een dal. Maar aan zijn laatste album te horen is hij daar alleen maar sterker uitgekomen. 

Support: DJ Promote

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Lecrae
Lecrae thumb

Broke

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma