Programma
Chicks On Speed 2023

Chicks on Speed + Baby's Berserk (Le Tigre afgelast)

Chicks on Speed + Baby's Berserk (Le Tigre afgelast)

woensdag 14 juni 2023

woensdag 14 juni 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Helaas wordt het concert van Le Tigre wegens ziekte vervangen door Chicks On Speed + Baby's Berserk. Alle kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk meer info van ons via e-mail. Je kunt nog steeds komen genieten van het concert van Chicks On Speed + Baby's Berserk vanavond. 

Statement: 
We are broken-hearted to announce the cancellation of our performance tonight due to illness. We have wonderful memories of playing in Amsterdam at Paradiso and we were so looking forward to playing there once again - and sharing the stage with our old friends Chicks On Speed. We are sorry to let you down and we are deeply grateful for your understanding. Chicks On Speed WILL be playing tonight and we hope you'll come out and dance with them! Love, Kathleen, JD and Jo / LE TIGRE

  • Beperkt aantal tickets per persoon
Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Chicks On Speed
  • Baby's Berserk

Chicks On Speed

Chicks on Speed ​​(CoS) is een multinationaal electro-pop/multimedia-collectief voor muziek, performance, design en beeldende kunst, opgericht aan de Academie voor Schone Kunsten in München eind jaren negentig als een performanceproject. De band bestaat tegenwoordig uit de in de VS geboren Melissa E. Logan, die in Berlijn woont, en de Australische Alex Murray-Leslie, die in Trondheim woont. Het duo kenmerkt zich door experimentele improvisatie en electropop, altijd met behoud van hun avant-gardistische flair. Als onderdeel van het componeren van hun visionaire muziekstijl heeft CoS ultramoderne geluidssculpturen en draagbare technologie uitgevonden die ze 'Objektinstrumenten' noemen. 

Baby's Berserk

De Amsterdamse band Baby’s Berserk is zowel geïnspireerd door new wave uit de jaren tachtig als indie dance muziek. De composities van Mano Hollestelle en de zeer associatieve teksten van Puggy Beales en Lieselot Elzinga zorgen ervoor dat de muziek uitstekend past in gruizige rockkelders maar ook in moderne, strakke danceclubs. In de traditie van Roxy Music, Throbbing Gristle en Malcolm McLaren gaat het bij Baby's Berserk niet alleen om de edgy muziek, maar ook om een zeer sterke eigen visuele stijl. 

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma