Programma
Lawrence Promo Photo 1

Lawrence + Maya Delilah

Lawrence + Maya Delilah

donderdag 16 maart 2023

donderdag 16 maart 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:45, Voorprogramma: 18:15, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Lawrence op donderdag 16 maart 2023 is uitverkocht, er is een extra concert bevestigd op woensdag 15 maart 2023.

Het Amerikaanse broerzusduo Lawrence bestaat uit Clyde en Gracie - je raadt het al - Lawrence. Clyde en Gracie groeiden op in New York City met de muziek van artiesten als Stevie Wonder en Aretha Franklin. In 2015 brachten ze voor het eerst eigen muziek uit. Hoe dat klinkt? Als high-energy, keyboard-driven soul-pop, zoals ze het zelf het liefst omschrijven. In 2021 brak het duo door bij het grote publiek met hun album 'Hotel TV' en de single 'Don't Lose Sight' en speelde de band op Coachella. In 2023 komt Lawrence naar Amsterdam voor een concert in Tolhuistuin, inclusief hun ijzersterke, achtkoppige liveband.

Support: Maya Delilah

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Lawrence
  • Maya Delilah
Hqdefault 221208 161737

Lawrence

Don't Lose Sight

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma