Programma
Laura Misch Persfoto

Laura Misch

Laura Misch

donderdag 16 november 2023

donderdag 16 november 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Deze show valt niet onder Super-Sonic Jazz Festival. Week passe-partouts van het festival zijn dan ook niet geldig voor deze show. 

Saxofonist, producer en singer-songwriter Laura Misch is gestaag bezig om haar eigen geluid te definiëren door de synthese van haar twee belangrijkste uitingen: saxofoon en vocalen. Ze vervlecht deze componenten door verkennende producties die steeds meer naar de kenmerken van elektronische muziek knipogen. Laura’s fusie van jazz-structuren, beats en soundscapes maakt dat ze zich meer tussen, dan in de vele bruisende scenes in Zuid-Londen begeeft. Zoals de naam al doet vermoeden, ze inderdaad 'het zusje van', maar ze is meer dan dat. Haar muziek wordt gekenmerkt door een dromerige sfeer en experimentele geluiden, die haar unieke stijl definiëren. Met haar continue artistieke groei blijft Laura Misch een opwindende artiest om naar uit te kijken. Later dit jaar komt haar nieuwe album'Sample The Sky' uit en op 16 november zal ze dit ten gehore brengen in Paradiso.

Line-up

Bovenzaal

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Super-Sonic Jazz

  Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma