Programma
Latanya Alberto

Latanya Alberto

Latanya Alberto

woensdag 23 februari 2022

woensdag 23 februari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Latanya Alberto is verplaatst naar 25 april 2022. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De Amsterdamse singer-songwriter Latanya Alberto maakt neo-soul met invloeden van r&b, jazz en elektronische muziek. Ze debuteerde in 2018 in eigen beheer met de EP ‘Ruminate’, waarmee ze Nederland voor het eerst liet kennismaken met haar eigenzinnige muzikale visie en poëtische, maatschappelijk geëngageerde teksten. Haar sterke visuele stijl, die je terugziet in haar artwork en video’s, is daarnaast ook een belangrijk onderdeel van het verhaal wat ze vertelt met haar werk. In 2020 bracht Alberto haar tweede EP uit: ‘Cede’ en op 23 februari 2022 geeft ze een concert in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Latanya Alberto
Latanya Alberto - Red Flags

Latanya Alberto

Red Flags

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma