Programma
1 1

Latanya Alberto

Latanya Alberto

zaterdag 2 september 2023

zaterdag 2 september 2023

In Parallel

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 3 maart 2023. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Latanya Alberto is een multidisciplinaire artiest, zangeres, songwriter en uitvoerend kunstenaar uit Amsterdam en maakt neo-soul met invloeden van r&b, jazz en elektronische muziek. Ze debuteerde in 2018 in eigen beheer met de EP ‘Ruminate’, waarmee ze Nederland voor het eerst liet kennismaken met haar eigenzinnige muzikale visie en poëtische, maatschappelijk geëngageerde teksten. Haar sterke visuele stijl, die je terugziet in haar artwork en video’s, is daarnaast ook een belangrijk onderdeel van het verhaal wat ze vertelt met haar werk. 


Haar debuutalbum ‘The Royal Escape’ kwam in 2021 uit en dit leidde tot veel samenwerkingen met artiesten als Ta-ku, Full Crate en JAEL. Inmiddels heeft Latanya Alberto al gespeeld op Eurosonic Noorderslag, twee keer een sessie opgenomen bij het internationale platform COLORS, met het Metropool Orkest opgetreden en tijdens North Sea Jazz mogen openen voor John Legend in Rotterdam Ahoy. In 2022 kwam haar meest recente EP genaamd 'Home' uit en werden de singles 'Sunrise' en 'Miss Chance' uitgebracht onder Paradiso Vinyl Club.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Latanya Alberto
Latanya Alberto - Home

Latanya Alberto

Home

Latanya Alberto - Trouble

Latanya Alberto

Trouble

Route naar Parallel

Parallel is gevestigd op Buiksloterweg 5C in Amsterdam-Noord, aan de achterzijde van Tolhuistuin. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis pont naar de overkant (Buiksloterweg). Na het oversteken van het IJ sla je direct linksaf en steek je de Volewijckbrug over. Sla vervolgens rechtsaf en loop door tot aan het Overhoeksplein. Aan de rechterzijde vind je de Galgenveldbrug: steek deze over en je vindt de ingang van Parallel aan de andere kant.

Paradiso Programme

Programma