Lankum web

Lankum

Lankum

maandag 6 september 2021

maandag 6 september 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Lankum op 6 september 2021 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

  • Programma met zitplaatsen

Lankum combineert traditionele folk met punk, psychedelica en drones. Met een instrumentarium bestaande uit Ierse doedelzak, viool en accordeon brengt het viertal uit Dublin nummers over moord, dronkenschap en de problematiek van de moderne wereld. Samen met de indrukwekkende stem van Radie Peat en de samenzang van de broers Ian Lynch en Daragh Lynch ontstaat een donker en zeldzaam intrigerend geluid. The Guardian beschrijft het als volgt: "Imagine the perfect house-band for a Coen brothers’ folk-horror movie". Voor het derde album ‘Between The Earth and Sky’ uit 2017 werd de band getekend door het toonaangevende platenlabel Rough Trade. Met de meest recente plaat ‘The Livelong Day’ (2019) positioneert Lankum zich als een van de meest veelbesproken Ierse bands van het moment.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Lankum
Op maandag 6 september 2021 geeft Lankum een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal je tickets hier.

Lankum

Lankum - The Young People

Op maandag 6 september 2021 geeft Lankum een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal je tickets hier.

Lankum

Lankum - The Wild Rover

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma