Programma
Lala Lala web

Lala Lala

Lala Lala

donderdag 27 januari 2022

donderdag 27 januari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Lala Lala is vanwege de coronamaatregelen afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Statement van de artiest: "Not shocking but still very sad - due to rising covid cases globally we’ve made the hard decision to cancel our EU/UK tour. Ticket refunds will be available at the point of purchase. We really hope to make it back over and play for you all as soon as that is possible. Until then, stay safe <3"

Lala Lala is de naam waaronder de in Chicago wonende Lillie West haar indierockmuziek de wereld in brengt. de Na het succes van het in 2018 verschenen 'The Lamb' komt West binnenkort met opvolger en derde studioalbum 'I Want The Door To Open'. Hierop durfde ze naar eigen zeggen wat dieper te duiken en groter te gaan. Onlangs verscheen single 'DIVER', waarop nog steeds op kenmerkende wijze kracht uit kwetsbaarheid wordt geput en naast postpunk ook meer popinvloeden te horen zijn. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Lala Lala

Gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Op 27 januari 2022 geeft indierockproject Lala Lala een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Lala Lala

DIVER

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma