Programma
Lady Blackbird Main Press Shot

Lady Blackbird

Lady Blackbird

maandag 31 januari 2022

maandag 31 januari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar 26 maart 2022 en vindt nu plaats in de grote zaal van Paradiso. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Lady Blackbird uit Los Angeles is een van de grootste beloftes in de wereldwijde soul- en jazzscene van dit moment. De opkomende zangeres uit Californië bracht in 2021 haar debuutalbum Black Acid Soul uit; een geweldig goed ontvangen plaat die doet denken aan het werk van Nina Simone en Billie Holiday en waarop haar krachtige, rokerige stem uitblinkt als geen ander. Het album nam Lady Blackbird op in de legendarische Studio B van de Sunset Sound studio's in LA, in dezelfde kamer waar Purple Rain van Prince werd geschreven. Dit deed ze met een fantastische liveband, waaronder de voormalige Miles Davis-pianist Deron Johnson.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Lady Blackbird
Hqdefault 211110 155508

Lady Blackbird - It's Not That Easy

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma