1 LOVE Header Empty

LADADI no.4 x De Raven van Odin - The Game

LADADI no.4 x De Raven van Odin - The Game

dinsdag 25 april 2023

dinsdag 25 april 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Wegens succes is er een tweede voorstelling van 'The Game' toegevoegd op woensdag 26 april. Kaartjes zijn hier verkrijgbaar.

Het is weer bijna zomer, tijd om te gaan scoren!
 
Theatervoorstelling ‘The Game’: vijf vrijgezelle spelers gaan onder leiding van twee coaches het spel van de liefde spelen in de vorm van een voetbalwedstrijd. Paradiso is het speelveld. 
 
De zoektocht naar het vinden van een ander voelt soms als een absurde wedstrijd. We verleggen de grenzen van onze moed, nemen nog een slok bier of een strategische cola en we zetten onze beste flirt moves in op de beats van de scheids aka DJ Sloopkogel Wies. Hoe win je dit spel? Wat zijn überhaupt de spelregels? Weten de spelers binnen de tijd van de wedstrijd te scoren? In de voorstelling zien we het flirten als een spelletje; vol corners, één-twee tjes, rode of gele kaarten en een schot voor open doel.
 
Daar waar altijd al geflirt wordt, Paradiso, spelen wij onze voorstelling/wedstrijd ‘The Game’ en daar waar ‘The Game’ gespeeld heeft, is het publiek na de voorstelling vervolgens zelf aan zet - met kersverse inzichten en nooit eerder verworven moed - op dit mooie speelveld. Let The Game begin voor de rest van de avond tot Paradiso zijn deuren sluit.
 
                            Wordt het zo’n avond?
                     JA, HET WORDT ZO’N AVOND


Concept en regie: Lisa de Kwant
Spel: Jules Aris, Sophie van Broekhoven, Joost van Dooren, Lisa de Kwant, Chanan Molenaar, Carmen Pereira-Stolle & Julius Schraven.
DJ: Sloopkogel Wies
Muziek: Sem ten Haaf 

 
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: 
Partycentrum Salmari, Breeze, Brouwerij ‘t IJ, IXY, Lekker Blijven Likken & Festina Lente. 


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  Dj Sloopkogel Wies

  Wies Tesselaar, ook wel bekend als: DJ Sloopkogel Wies! Zij draait vanaf haar 18e op verscheidene plekken en sinds anderhalf jaar heeft ze met haar compagnon, DJ Salaris, een maandelijkse radioshow bij Echobox Radio. Ze staat bekend om haar eclectische stijl, van Franse pop tot soms een beetje techno.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma